Tervetuloa blogiini!

Arkea, sairauksia, erilaisuutta, voittajia, ilon hetkiä, epätoivoa, köyhyyttä ja rikkautta.
Meillä. Tässä ja nyt. Blogi täynnä elämää.

tiistai 29. maaliskuuta 2011

uuden elämän alku

Eilen oli pitkä ja rankka päivä. Maailman ihanin päivä!
Olen nyt sydänsiirtolistalla! Uusi elämä häämöttää...
Ajatus uudesta sydämestä ei tokikaan ole vielä päässy ihan kokonaan perille asti. Ymmärrän asian varmaan vasta kun joku päivä heräilen leikkauksesta tuolla Meilahden teholla. Tai sitten kun pääsen juoksemaan tai pyöräilemään ihan oikeasti. Nyt vain odotellaan sitä yhtä puhelinsoittoa, sitten taksilla kohti etelää....
Odotellessa aion käydä ostamassa lenkkarit tuohon ovensuussa lojuvaan laukkuun, jonka otan sitten mukaani. Muuta en varmaan mukaan tarvitsekaan;)
Olotila on rehellisesti sanottuna sekava, mutta onnellinen. Suoraan sanottuna euforinen!!!!

6 kommenttia:

  1. Vähän reilu vuosi sitten olin samoissa tunnelmissa, joten osaan aika hyvin kuvitella miltä tuntuu. Tsemppiä odotukseen :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Kyllähän tämä vielä jotenkin epätodelliselta tuntuu....

    VastaaPoista
  3. Tuntuu epätodelliselta vielä pitkään. Musta ainakin tuntuu ettei vieläkään ihan käsitä mitä täs vuoden aikana on tapahtunut. tähän nyt sitten sopeudutaan lopunelämää, joka on pidempi a laadukkaampi mitä vuosi sitten saattoi edes ymmärtää. Yritin sulle mailat, mut oli ihme vaikee, kun ois pitänyt joku erikoistili tehdä = en osannut. En tiedä osaatko sä ottaa tätä kautta jotenkin yhteyttä. Mut ilmottele jos haluat yhteyden nii keksitään jtn. Hyvää viikonloppua.

    VastaaPoista
  4. Yritin kans täs selata näitä bloggerin asetuksia, ja en löytänyt sieltä mitään yhteydenpitomahdollisuutta, joten voit laittaa mulle vaikka s-postia osoitteeseen sariv73@hotmail.com
    Yhden sydänsiirrännäisen saaneen kanssa oon ollu yhteyksis, ja olis tosi kiva kuulla muiltakin kokemuksia!!!

    VastaaPoista
  5. oikein hyvää reissua kun se aika koittaa!! meillä oli viime viikkoisella leikkausreissulla vierustoverina kardiomyopatiaa sairastava pieni miehen alku. Meidän oma reissu sai mennä hyvin ja toipuminen hyvässä vauhdissa. Tytöllä on siis ASD (kaks reikää paikattiin sekä läppiä korjattiin.)

    VastaaPoista
  6. Kiitos! Mukavaa kuulla, että teidän reissu meni hyvin. Hyvää kevättä teidän koko perheelle!

    VastaaPoista

Kiva, kun kävit! Jätä tänne terveisesi :)