Tervetuloa blogiini!

Arkea, sairauksia, erilaisuutta, voittajia, ilon hetkiä, epätoivoa, köyhyyttä ja rikkautta.
Meillä. Tässä ja nyt. Blogi täynnä elämää.

tiistai 16. huhtikuuta 2013

anteeksipyyntö

Poistin edellisen postauksen, sillä pettymyksen väistyttyä en halua välittää sitä viestiä että olisin epäkiitollinen niille tukijoille, jotka mukaan ovat lähteneet.
Heitä on kiitetty ja he tietävät tukevansa arvokasta asiaa!!!!!
Pyydän anteeksi jos loukkasin jotakuta kirjoituksellani.... Tarkoitus oli vaan herätellä hieman arvokeskustelua. Tiedän asiani olevan erittäin marginaalinen, se ei ole tunnettu, eikä se herätä kiinnostusta.

Ja tarkoitukseni ei ole todellakaan päästä ilmaiseksi, muiden kustannuksella, matkaan. Päinvastoin, kaikin keinoin yritämme saada matkarahat kokoon, sillä emme haluaisi jättää tällaista mahdollisuutta väliin.
Tie vaan tuntuu nousevan pystyyn. Keikkalistoilla olen ilmoittautunut jokaiseen vuoroon, johon vain kykenisin menemään. Arjen sovittelu, kolmen lapsen ja tällä hetkellä myös miehen kuskaaminen verottavat kuitenkin mahdollisuuksia.
Irtaimistoa on myyty, ja kaikenlaista on suunnitteilla. Köyhyysrajan alapuolella eläminen on valitettavasti kädestä suuhun elämistä, joten sen takia olen avustuksia pyytänyt.
Ja jos rahoja emme saa kokoon, niin sitten unohdan mm-kisat ja yritän niellä pettymykseni.
KIITOS tukijoilleni!

2 kommenttia:

  1. Elinsiirtourheilu ei ole suomessa kovin arvostettua ja sen näkee monessa asiassa.

    Itse olen siinä onnellisessa asemassa, että olen löytänyt mukavasti sponsoreita ja osallistuminen ei jää ainakaan siitä kiinni.

    Tsemppiä kovasti sponsoreiden etsintään.

    Terveisin Risto A.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kyllä tuntuu törmäävän monenlaisiin asenteisiin ja ennakkoluuloihin. Koskee niin urheilua kuin työelämääkin. Ehkä kuitenkin pikkuhiljaa tietoisuus lisääntyy.

      Poista

Kiva, kun kävit! Jätä tänne terveisesi :)